Push notificări în rețeaua Numbers

12.01.2018, 10:21 321

Numbers Engine oferă tuturor utilizatorilor un instrument convenabil, care vă permite să monitorizați starea campaniei de promovare lansate.

 Cum arată browserul pe care îl folosiți zi de zi? Probabil aveți un șir de taburi deschise, printre care site-uri de știri, rețele de socializare, poșta, magazine online, portaluri pentru lucru, toate claie peste grămadă. Nu e de mirare că vă poate scăpa o notificare importantă. Pentru ca utilizatorul să nu piardă informațiile prioritare, proiectul Numbers oferă notificări push.

 Notificările push de pe motorul Numbers vă vor ajuta să fiți la curent cu toate evenimentele importante care apar în campania de publicitate a Dvs. O mică fereastră pop-up va notifica agentul de publicitate nu numai despre problemele apărute, ci și despre modificările făcute în campania de publicitate de către managerul de coordonare. Notificările push vor fi dublate prin mesaje în rețeaua Numbers, care vor veni în contul personal al utilizatorului. Pentru a vă abona la notificările push, trebuie să accesați contul personal și, în fereastra care apare în colțul din stânga, să dați clic pe "Activați".

De exemplu, dacă bannerul a fost moderat cu succes, agentul de publicitate va primi un mesaj de genul: “Bannerul a fost moderat cu succes, campania de publicitate XXX a fost lansată”. De asemeni, dacă în campania de promovare au mai rămas 5000 de vizualizări, utilizatorul va fi notificat despre acest lucru.

 La moment, dezvoltatorii au pregătit peste 40 de șabloane, care reflectă diferite modificări posibile ale campaniei.

 Vă reamintim că doar utilizatorii logați pe rețeaua Numbers pot primi acest tip de notificări.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная