Bannerele mobile acum și în rețeaua Numbers

12.12.2017, 16:50 461

Conform cercetărilor efectuate de analitici, în zilele de astăzi piața publicității mobile devine tot mai solicitată în rândurile utilizatorilor. Agenția Zenith prognozează pentru anul 2018 o creștere a ponderii gadget-urilor în traficul internet global până la 79%.

 Mai mult, datele statistice arată că telefoanele mobile sunt utilizate zilnic de persoane în vârstă de la 17 până la 54 de ani, adică de cea mai solvabilă categorie a populației. Proiectul Numbers consideră că agenții publicitari ar trebui să valorifice acest segment al pieței. În acest scop, în versiunea mobilă a site-ului 999.md au fost implementate bannerele mobile, care vor contribui la extinderea semnificativă a acoperirii și, respectiv, lărgirea auditoriului.

Inovația reprezintă un banner de dimensiunea 320*100 px. Pentru ca bannerul să îndeplinească toate cerințele tehnice, vă rugăm să faceți cunoștință cu condițiile

Un avantaj al bannerelor mobile constă în faptul că ele nu se deosebesc semnificativ de bannerele standard utilizate în rețeaua Numbers. Agentul publicitar la fel poate să editeze limita de afișări, să schimbe limita de utilizatori unici, să conecteze serviciul de remarketing ș.a.m.d.

Bannerele de acest tip vor fi afișate doar în versiunea mobilă a site-ului. Bannerele mobile vor fi amplasate în lista anunțurilor după anumite intervale. De exemplu, în lista anunțurilor din categoria “Transport” bannerele mobile vor apărea o dată la șapte anunțuri afișate. Pe o singură pagină sunt amplasate trei bannere mobile, ceea ce permite mărirea traficului de trei ori. Mai mult, bannerul mobil apare în orice anunț.

Dorim să menționăm faptul că sistemul ia în considerație afișarea bannerului doar când acesta nimerește în zona de vizualizare a ecranului – viewport. Ceea ce înseamnă că agentul publicitar poate fi sigur că utilizatorul într-adevăr i-a văzut publicitatea.

Developerii menționează că bannerul mobil este utilizat deocamdată doar în versiunea mobilă a site-ului 999.md, însă, în scurt timp, această inovație va fi implementată și în versiunea mobilă Point.md.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная